Kontakt


Tack! Vi hör av oss inom kort

re·de·pl·oy

“To put to a different use or action; deploy in a different way: redeploy the company’s resources.”

Ring oss på 08-533 344 24 eller maila info@redeploy.se

Om oss

Vi på Redeploy adderar expertis för att guida er genom resan till Microsoft Azure. Från konsultation inom arkitektur, rådgivning, förstudie, migrering till fullt driftsansvar med övervakning, support, optimering och kapacitetsplanering.
De gamla outsourcing och hostingmodellerna där ni som kund blir inlåsta i avtal och plattform med en leverantör som inte hänger med utvecklingen har spelat ut sin roll. Vi har inga avtalstider, utan förlitar oss på att ni är nöjda med oss som kunskapspartner.

Vi som arbetar på redeploy har alla lång erfarenhet av IT-branschen som konsulter, utvecklare och admins både från kund- och leverantörssidan. Alla våra tekniker är certifierade inom Microsoft Azure. Vårt kontor ligger i Stockholm men arbetar med företag över hela landet.

Vi älskar det vi gör och kommer gärna ut till er för att berätta hur vi kan hjälpa er till molnet!

Hello my name is


Risto Lavett, Cloud Architect. Risto fokuserar till 100% på Azure och dess ekosystem. Han har projektlett, installerat lösningar och hållit utbildningar över hela världen. Med tidigare erfarenhet av mer traditionella hostingbolag på kundsidan så vet han vad som fungerar och efterfrågas i praktiken, både affärsmässigt och tekniskt. Risto brinner för att automatisera allt och skapa lösningar som ger riktigt värde.


Jonas Erikson, Cloud Architect. Med fokus på Azure är Jonas expert på att migrera system och applikationer till molnet. Han har bred och djup teknisk kunskap från infrastruktur, Managed Services och molnet. Jonas har alltid haft ett stort intresse för teknik och att lösa komplexa problem, och ger sig heller inte förrän arbetet är klart. Kombinationen av att skapa teknik som stödjer affären är det som får Jonas att älska sitt jobb.


Karl Wallenius jobbar som Cloud Architect och är en stjärna inom integration och utveckling. Karl älskar att grotta ner sig djupt i koden och API:er när han inte dansar till Deep House. Karl har både erfarenhet från sysadmin samt utvecklarrollen vilket ger bra inblick till att efterleva DevOps exempelvis. Teknisk kompetens inom:
NodeJS, PHP, C#, ASP.NET, JavaScript, Windows, IIS, Apache, nginx, Active Directory, Linux,
MySQL, Azure, VMWare, PowerShell m.m.


Stefan Hirsch arbetar primärt med Cloud Operations inom områdena övervakning, performance & integration. Stefan gillar att felsöka problem, bygga syntetisk övervakning, arbeta med integreringar och implementera DevOps. Som person är Stefan social och rolig att jobba med. Stefan värderar för att få saker gjort.
Teknisk kompetens inom:
Azure, Windows Server, Server Infrastructure and Integration, Active Directory, Linux, Apache, Nginx, IIS, VMware/vSphere, PHP, JavaScript m.m.


Jessie Wadman, Cloud Architect. Med fokus på Azure är Jessie en Swiss Army kniv när det kommer till utveckling.
Han har bred erfarenhet inom arkitektur och kodning av säkra system med dataskydd så som PCI-DSS och PUL, och har hållit i flertalet utbildningar i säker kodning. Jessie älskar att inspirera och skapa enkla och robusta lösningar för komplexa problem. Han följer Einsteins citat; att allting bör göras så enkelt som möjligt, men inte enklare än så.
Teknisk kompetens inom: Azure, C#, ASP.NET, TypeScript, AngularJS, SQL, kryptering, Docker, mm.Cloud-Samuraj?

Vi letar efter dig som förstår att molnet är den nya standarden och vill jobba heltid med det. Vi tror att du i grund i botten är en äkta geek som älskar att grotta ner sig i teknik och kod. Du tycker om att automatisera och förenkla livet. Du kan antagligen något att följande: PowerShell, JSON, .NET, C#, nodejs, AD, Windows, Linux. Du är social och har inga problem att jobba nära kund. Vi är prestigelösa och jobbar med platt organisation och eget ansvar.

 

Slå en signal, eller skicka ett mail så kan vi ta en fika och se vad vi kan hitta på tillsammans. Du behöver inte vara senior, expert, inneha master eller universitetsexamen. Det viktigaste för oss är din passion och ditt driv för nya tidens IT.