Kontakt


Tack! Vi hör av oss inom kort

re·de·pl·oy

“To put to a different use or action; deploy in a different way: redeploy the company’s resources.”

Ring oss på 08-533 344 24 eller maila info@redeploy.se

Om oss


Vi på Redeploy adderar expertis för att guida er genom resan till Microsoft Azure. Från konsultation inom arkitektur, rådgivning, förstudie, migrering till fullt driftsansvar med övervakning, support, optimering och kapacitetsplanering.
De gamla outsourcing och hostingmodellerna där ni som kund blir inlåsta i avtal och plattform med en leverantör som inte hänger med utvecklingen har spelat ut sin roll. Vi har inga avtalstider, utan förlitar oss på att ni är nöjda med oss som kunskapspartner.

Vi som arbetar på redeploy har alla lång erfarenhet av IT-branschen som konsulter, utvecklare och admins både från kund- och leverantörssidan. Alla våra tekniker är certifierade inom Microsoft Azure. Vårt kontor ligger i Stockholm men arbetar med företag över hela landet.

Vi älskar det vi gör och kommer gärna ut till er för att berätta hur vi kan hjälpa er till molnet!

Cloud-Samuraj?

Vi letar efter dig som förstår att molnet är den nya standarden och vill jobba heltid med det. Vi tror att du i grund i botten är en äkta geek som älskar att grotta ner sig i teknik och kod. Du tycker om att automatisera och förenkla livet. Du kan antagligen något att följande: PowerShell, JSON, .NET, C#, nodejs, AD, Windows, Linux. Du är social och har inga problem att jobba nära kund. Vi är prestigelösa och jobbar med platt organisation och eget ansvar.

 

Slå en signal, eller skicka ett mail så kan vi ta en fika och se vad vi kan hitta på tillsammans. Du behöver inte vara senior, expert, inneha master eller universitetsexamen. Det viktigaste för oss är din passion och ditt driv för nya tidens IT.